Delta i kampanjen Jarawa!

PARTNER MED OSS

  • Facebook App Icon
  • Twitter App Icon
  • YouTube Social  Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Google+ Social Icon

Bli involvert og hjelp
å få flere underskrifter!

Et opprop koster oss 0,12 €

Siden sist februar, annonsere vi på Facebook og på nettet for å nå så mange som vi kan for å signere underskriftskampanje for å beskytte Jarawa.

Vi har allerede samlet inn 50.000 underskrifter på verdensbasis .
Hjelp oss å gjøre flere signaturer.
La oss gjøre en forskjell!

Du kan donere så mye du vil. € 2 kan bidra til å få minst 15 flere signaturer.

Vi vil holde deg oppdatert via e-post.

Vi kAn ikke redde Jarawaene hvis ikke du hjelper oss, hvis du ikke involverer deg. 

 

Vi appelerer til din fantasi, ditt hjerte, din overbevisning, din forpliktelse til å komme opp med ideer for å spre bevissthet om Jarawaene utover vår film, for å sette press på de som kan bestemme Jarawaenes fremtid, nemlig den indiske regjering og det internasjonale samfunnet, men viktigst av alt alle inderne, slik at de vil for forplikte seg til å forsvare Jarawaene og deres rett til å bestemme over deres egen framtid. 


Vi gir deg tilgang til alt vi har lært om Jarawaene: Tekster, bilder, pakke til presse, videoer. Du er fri til å dele disse materialene, spre dem og rapportere hva du gjør for å støtte dem, å ved å gjøre det inspirere andre til å melde seg på banen I å forsvare Jarawaene.  

Ikke alle av oss er proffesjonele fagfolk Innenfor kommunikasjon. Men vi kan alle, etter evne og kapasitet, føle oss fri til å gjøre handling og lansere  konkrete tiltak. For eksempel snakke med de rundt deg,  med dine venner og familie-medlemmer. 

På de følgende sidene gir vi deg noen ideer til å starte med, men vi regner med du fullfører denne listen. Fortell oss dine ideer,  tilnæringer og initiativer for Jarawaene ved å skrive på vår Facebook side.  

Du kan hjelpe oss med å oversette informasjon på dette nettstedet til gresk, russisk, portogesisk, japansk, kinesisk, tysk, svensk, I alle land I verden, og spre nyheten om Jarawaene rundt I verden.  

Kontakt oss personlig på mail og gi oss dine synspunkter, ideer, dine kommentarer. Vi vil svare deg veldig raskt.  

 

Kontakt oss personlig via e-post for å gi oss dine synspunkter, dine ideer, dine kommentarer. Vi vil svare raskt.