Delta i kampanjen Jarawa!

holde det Jarawa folk trygge!

Jarawaene er de siste etterkommerne av de første moderne menneskene. De forlot Afrika for å utforske verden for 60 000 år siden. Det er bare 420 stykker av dem.

Jarawaene er truet av krypskytere. Selv om territoriet deres er helt lukket av den indiske hæren, så er dusinvis av krypskyttere som jakter på småvilt ustraffet. Snart vil ikke Jarawaene ha noe mer å spise. Den indiske regjeringen nekter dem retten til å bestemme deres egen framtid. 

Jarawaene snakker for første gang... 

  • Facebook App Icon
  • Twitter App Icon
  • YouTube Social  Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Google+ Social Icon

Alt vi ber om er at du fyller inn skjemaet for å registrere deg. Vi vil ALDRI selge dine personlige opplysninger. Vi ønsker å samle sammen så mange mennesker som mulig, for å få indisk myndighet til å beskytte Jarawaene. Vi holder deg oppdatert på mail.  

TUSEN TAKK! 

Underskriftskampanje: 

 

Til statsminister I India Mr Narendra Damondaras Modi, den Insdiske ministeren Mr Shri Mansukhhai Dhanjibhai Vasava, AAJVS president Mr Nabanita Ganguly og løytnant guvernør I Andamnan og Nicobar øyene Mr Ajay Kumar Singh: 

 

"Jarawaene, som et av de mest opprinnelige folkeslaget I verden, er truet av deres politikk. Jarawaene har fortalt oss at de ikke ønsker å bli en del av det indiske samfunnet, og at de ønsker å leve langt fra vår verden. Dere nekter dem retten til å velge deres egen framtid ved å kreve at de assimileres. 

 

Som borgere over hele verden, ber  vi dere stenge veien som går gjennom skogen der Jerawaene holder til. Bekjemp krypskytere som fortsetter å plyndre, og  rapporter jevnlig om situasjonen til Jarawaene og konsekvensene av deres handlinger får for dem. Vi ber om at dere gir alle de nødvendige garantier som skal til for at Jarawaene skal fortsette å leve slik de ønsker. "